Turneu

Detalii:

19 octombrie 2021, ora 19:30 | MONTAUBAN (Franța)
– Auditorium du Conservatoire de Montauban, 5 Impasse des Carmes-Montauban

Evenimentul de deschidere a turneului internațional “Romanian Music Journey” – concert-conversație pe tema „De ce europenii iubesc muzica românească?” – eveniment organizat în parteneriat cu Conservatorul de Muzică din Montauban – Franța și Association des Amis de Thierry Huillet din Toulouse – Franța.

Participarea la eveniment se va realiza pe bază de invitație cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Pentru informații: CZorzin@ville-montauban.fr

21 octombrie 2021, ORA 18:30 | VIENA (Austria)
– Salonul de Muzică al Ambasadei României la Viena, Prinz Eugen-Straße 60

Cel de-al doilea eveniment din cadrul turneului internațional „Romanian Music Journey” – concertul-conversație pe tema „De ce europenii iubesc muzica românească?” ce va prezenta legăturile speciale pe care mare parte dintre compozitorii români prezenți în programul concertului le-au avut cu capitala muzicii, Viena. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Ambasada României în Republica Austria.

Participarea la eveniment se va realiza pe bază de invitație cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

23 octombrie 2021, ora 18:00 | IAȘI
– Sala Henri Coandă a Palatului Culturii, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 1

Cel de-al treilea eveniment din cadrul turneului internațional “Romanian Music Journey” – concertul-conversație pe tema „De ce europenii iubesc muzica românească?” – eveniment organizat în parteneriat cu Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași și Universitatea Națională de Arte George Enescu din Iași.

Participarea la eveniment se va realiza pe bază de invitație cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

26 octombrie 2021, ORA 19:00 | BUCUREȘTI
Sala Mare a Ateneului Român, Strada Benjamin Franklin nr. 1-3

Cel de-al patrulea eveniment din cadrul turneului internațional “Romanian Music Journey” – concertul-conversație pe tema „De ce europenii iubesc muzica românească?”. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Filarmonica „George Enescu” și va fi prezentat de muzicolog dr. Luminița Arvunescu, realizator Radio România Muzical și inițiatoarea proiectului OPERA FANtastica. Pentru mai multe informații privind participarea la eveniment accesați site-ul Filarmonicii „George Enescu”: https://www.fge.org.ro.

De asemenea, concertul va fi transmis online pe pagina de Facebook a Filarmonicii „George Enescu”, pe pagina Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură și pe pagina de Facebook a postului Radio România Muzical.

27 octombrie 2021, ORA 19:00 | CLUJ-NAPOCA
– Palatul Reduta al Muzeului Etnografic al Transilvaniei, Strada Memorandumului nr. 21

Evenimentul de închidere a turneului internațional „Romanian Music Journey” – concertul-conversație pe tema „De ce europenii iubesc muzica românească?” – eveniment desfășurat în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei și Filarmonica de Stat Transilvania, sub patronajul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Participarea la eveniment se va realiza în limita locurilor disponibile și cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Pentru informații accesați site-ul: www.filarmonicatransilvania.ro